Onze werkwijze


36 jaar ontwikkel- en bouwervaring

Woondossier

Om onze communicatie met de koper te optimaliseren maken wij binnenkort gebruik van een digitaal woondossier. Hierin wordt de verbinding gemaakt tussen BIM, koperbegeleiding en communicatie met de koper. 

In dit dossier wordt alles in het centrale woningdossier opgeslagen, koper kan hier chatten met koperbegeleiders, documenten opslaan en alles rustig bekijken middels VR (Virtual Reality) en AR (Augmented Reality).

Samen doen

Middels ervaring op enkele projecten heeft Whoonapart besloten om al haar ontwikkelprojecten als een Samen Doen traject in te zetten. De omgeving en haar bewoners vroegtijdig in het gehele proces betrekken en informeren om zodoende tot verschillende perspectieven, kennis en creativiteit te komen. Participatie is maatwerk.

Koper/Klant
Door de koper als klant centraal te stellen en met haar te participeren in onze processen en nieuwe omgeving ambiëren wij een hogere klanttevredenheid. Daarbij worden wij ondersteund door onze tools zoals BIM, Woondossier (AR+VR), woonconfigurator en het samen doen traject.

Together Everyone Achieves More

Systeem

Met onze partners heeft Whoonapart een tweetal bouwsystemen ontwikkelt welke wij desgewenst op onze ontwikkelingsprojecten kan inzetten. Het betreft een modulair stalen bouwsysteem voor appartement gebouwen en geprefabriceerde grondgebonden woningen. Voor meer informatie zie kunt u contact opnemen met Dhr. Adri Bos.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak een afspraak