Over WhoonApart


36 jaar ontwikkel- en bouwervaring

Whoonapart is opgericht door Jaco Poldervaart welke zijn 36 jaar ontwikkel- en bouwervaring heeft opgedaan bij een tweetal grootbedrijven in Nederland.

Het is onze passie om het succes van onze opdrachtgevers te combineren met onze vastgoed concepten, ontwikkeling en realisatie. 

Onze strategie zegt iets over ons bedrijf en team, zoals wij ontwikkelen. Betrokken passie en samen doen staan centraal in ons ontwikkelproces.

Alhoewel Whoonapart een jong bedrijf is kan zij middels haar enthousiaste teamleden gebruik maken van meer dan 40 jaar ontwikkel en bouw ervaring. Innovatief, dynamisch maar gedegen en een sterke invulling voor kwaliteit en duurzaamheid.

Ons team

Bente Wiegmans

trainee Project ontwikkeling

#direct #enthousiast #gemotiveerd #lef #nuchter #optimistisch

bente@whoonapart.nl

010 750 3800
Kajin al Beyboni

Architect Modelleur (junior)

#creatief #technisch
#oogvoordetail
#teamplayer #sportief

kajin@whoonapart.nl

010 750 3800
Bert Kamp

Architect Modelleur

#bim #creatief #professioneel #humor #verrereizen

bert@whoonapart.nl

010 750 3800
Adri Bos

Senior Ontwikkelaar

#klantvriendelijk #sociaal #cijfermatig #vakkennis #familyman

adri@whoonapart.nl

010 750 3800
Jan Willem Kattouw

IT specialist

#workdrive #positief #technisch #vrolijk #wintersport

jw.kattouw@collaborall.net

010 750 3800
Anton Natadiredja

Directievoerder

#gedreven #oplossingsgericht #verbinden #teamspirit #gestructureerd

anton@whoonapart.nl

010 750 3800

Onze TEAM-gedachte (Together Everyone Achieves More) geeft daar verder invulling aan. Inmiddels heeft Whoonapart daar een aantal mooie referenties en voorbeelden in.

BIM
Als ontwikkelaar je eigen architecten/modelleurs met BIM-tools inzetten is best wel bijzonder te noemen. Maar juist dit garandeert ons een professioneel proces met onze co-makers, een kwalitatief goed woonproduct en een hoge klanttevredenheid.

Woningborg
Whoonapart wenst haar kopers een goed, plezierig en vlot bouwproces toe. Daartoe selecteren wij een juiste bouwer voor elk ontwikkelproject opnieuw. Daarbij nemen wij als uitgangspunt een Woningborg aangesloten bouwbedrijf opdat kwaliteit, solvabiliteit, verzekeringen en garanties geborgd zijn.

Duurzaamheid
Er zijn vele veranderingen in de wereld welke in rap tempo gebeuren. Met ontwikkelen en veranderingen hebben wij de kans om direct bij het ontwerp van de gebouwde omgeving onze stempel te drukken. Door duurzaam te ontwerpen met alternatief en efficiënt gebruik van energie, ruimte, materialen, bouwsystemen kunnen wij toch optimaal leef comfort en beleving bieden. De uitdagingen en uw leefomgeving gaan om sociale cohesie, leefbaarheid, bereikbaarheid, economische ontwikkeling, betaalbaarheid en duurzaamheid. Kortom al deze ingrediënten vormen onze leef toekomst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak een afspraak