Whoonconfigurator (coming soon)


uw woonwensen afgestemd

Om ons systeem en uw woonwensen op elkaar af te stemmen gebruiken wij binnenkort onze Whoonconfigurator. U kunt dan uw eigen woningen of appartementen (complex) configureren waarbij er een 3D model en indicatie kostprijs wordt weergegeven.

Heeft u nu uw specifieke vragen over mogelijke configuraties met ons systeem en bijbehorende prijzen neem dan contact met ons op.

Whoonapart is tevens in ontwikkeling voor een appartementen configurator. Deze bestaat dan uit keuzes van type, verschillende groottes m2, hoogte gebouw, keuze gevels en dergelijke. De appartementenconfigurator is binnenkort op verschillende devices te bekijken.

Daarnaast gebruikt Whoonapart voor haar projecten en kopers een woningbouwconfigurator. De toekomstige bewoners kunnen hierdoor hun woning of appartement locatie kiezen, een heldere 3D impressie krijgen van het ontwerp, keuze van opties met prijzen. Kortom Whoonapart configurator biedt een platform dat kopers verbindt met de digitale snelweg.

West-kinderdijk

Alblasapart

een woon- werklocatie in ontwikkeling


Dit is het eerste project wat gebruik gaat maken van de woonconfigurator. Naar verwachting is dit in Maart/April 2019 operationeel.

Bekijk projectwebsite
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak een afspraak